Loni Tenda

 • darkblurbg
  iMac Slider
  Tenda Dielli
  Tenda Me Ramje Te Lirë

  Jemi kompani lider për tregun Kosovar si dhe kemi shtrirje edhe në shtetet fqinje.
  Burim të furnizimeve tona e kemi tregun e BE-së e në veqanti tregun Gjerman.
  LONI ofron një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve.
  Loni mundëson punimin dhe instalimin e produkteve te veta, sipas kërkesës së kilentëve.

 • darkblurbg
  iMac Slider
  Tenda Dielli
  Tenda Me Ramje Te Lirë

  Jemi kompani lider për tregun Kosovar si dhe kemi shtrirje edhe në shtetet fqinje.
  Burim të furnizimeve tona e kemi tregun e BE-së e në veqanti tregun Gjerman.
  LONI ofron një gamë të gjerë të produkteve dhe shërbimeve.
  Loni mundëson punimin dhe instalimin e produkteve te veta, sipas kërkesës së kilentëve.

Tenda & Cerada

Ne ofrojmë lloje të ndryshme të Tendave dhe Cadrave, puna jonë është e dëshmuar në vendin tonë, Tendat dhe Cadrat janë të kualitetit të lartë dhe me dimenzione të ndryshme.

Pergola & Xham Palosës

Ne ofrojmë lloje të ndryshme të Pergolave dhe Xham Palosës, puna jonë është e dëshmuar në vendin tonë, Pergolat dhe Xham Palosës janë të kualitetit të lartë dhe me dimenzione të ndryshme.

Reklama & Dizajne

Reklama dhe Dizajni është gjithmonë pjesë e rëdësishme e një biznesi andaj edhe ne i përkushtohemi shumë kesaj pjese që biznesi juaj të jetë sa më shumë në hap me kohën.

 • Gizzi Grill
  Pergola
 • Besimi Commerce
  Pergola
 • Hib Petrol Ferizaj
  Pergola
 • Bar Bistro Pej
  Pergola
 • Hotel Emerald
  Pergola
 • My Caffe
  Pergola
 • Spahia Petrol
  Pergola
 • Shtepi Private
  Pergola
 • Shtepi Private
  Pergola

Bashkëpunëtorët